https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/

Новости & Информации

Дознајте повеќе за нашите нови Даикин понуди

КОЈ Е НАЈПРОДАВАНИОТ DAIKIN КЛИМАТИЗЕР?

Моделот FTXB35C+RXB35C е најпродаваниот модел за оваа сезона!

Клима уредот DAIKIN FTXB35C+RXB35C, носи незаборавен комфор во Вашиот дом! Рамниот стилски преден панел и неговите карактеристики создаваат неверојатен амбиент, по прифатлива цена на пазарот.

Зошто клиентите го избраа овoj инвертер клима уред како најсоодветно решение за греење и ладење во своите домови?

  • Фактор 1: Мала потрошувачка на ел. енергија
  • Фактор 2: Најниска цена
  • Фактор 3: Daikin - јапонски бренд
  • Фактор 4: 3 години гаранција
  • Фактор 5: Голем број на придобивки:   
  1. Енергетска класа за ладење/греење: А+/ A+
  2. Капацитет на ладење / греење: 3,3 KW / 3,5 KW
  3. Моќен режим на работа: оваа функција овозможува да се загрее/излади просторијата за 20 минути, потоа автоматски се префрла во мод на нормален начин на работа
  4. Економичен режим на работа: овозможува да ја ограничите потрошувачката на ел. енергија кога истовремено работат повеќе електрични уреди во домаќинството
  5. Режим на тивко работење на внатрешната единица - многу ниско ниво на звучност

 


 

Со топлотната пумпа на Daikin, 80% од енергијата што се користи доаѓа од амбиенталниот воздух, што Ви овозможува ниска потрошувачка на енергија и помали сметки за струја!

 

 

 

PAKSON © 2023. All Rights Reserved.
We use cookies
Нашиот веб сајт со цел да ви овозможи подобро корисничко искуство користи колачиња (cookies) со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликање на копчето 'Прифати', вие овозможувате користење на сите колачиња. Колачињата кои ги користи ПАКСОН не зачувуваат информации (лични податоци) кои овозможуваат идентификација на корисникот како физичко лице. Нивната намена е исклучиво да се идентификува користеното од страна на прелистувачот и/или терминалниот уред на Корисникот. Доколку го одбиете користењето на колачиња, ќе продолжите да го користите сајтот со минимално потребните колачиња за непречено и нормално функционирање на веб сајтот.