https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/

Новости & Информации

Дознајте повеќе за нашите нови Даикин понуди

ЗА ИДЕАЛНА КЛИМА ВО СИТЕ ПРОСТОРИИ СО DAIKIN МУЛТИ СПЛИТ СИСТЕМ

ШТО Е МУЛТИ СПЛИТ СИСТЕМ?

Daikin мулти сплит систем клима уредите може да загреат или да оладат повеќе простории, користејќи само една надворешна единица поврзана со повеќе внатрешни единици.

Една надворешна единица може да работи со 2, 3, 4 или 5 внатрешни единици. Климатизерите на Daikin мулти-сплит системот се компактни и тенки и се дизајнирани за да се вклопат со било кој ентериер во просторот. Најекономично решение за куќи, канцеларии, мали комерцијални установи, заштедите простор на вашиот балкон или двор.

Вие можете индивидуално да ја контролирате климатизацијата во секоја просторија, да си обезбедите комплетна удобност и помала потрошувачка на енергија.

 
   

Широк спектар на различни модели на DAIKIN внатрешни единици со различни капацитети
Може да комбинирате различни типови на внатрешни единици : со високоѕидна монтажа, парапетни, плафонски, касетни, скриени тавански единици за Вашата дневна, спална, детска просторија врз основа на Вашата површина и Вашите потреби! Сите внатрешни единици може да се контролираат поединечно и не треба да се инсталираат истовремено. Во секое време може да се додадат дополнителни единици. 

Високоѕидна единица

Парапетна единица 

 Касетна единица 

Цена? Добијте понуда
Мултисплитните системи се прилагодуваат за да одговараат на Вашите специфични потреби во зависност од објектот. Затоа, однапред не е можно да се дефинираат цени. Единствениот начин да се одреди колку ќе Ве чини ваквиот систем е да добиете понуда. Нашата компанија – Паксон, која е овластена за брендот Daikin за Македонија, може да Ви помогне да одредите колку можете да очекувате да платите за едно од овие иновативни решенија за греење и ладење.

Запомнете, нашето време поминато со вас да разговараме за Вашите барања и да подготвиме понуда не ве чини ништо, но може долгорочно да се докаже како здрава инвестиција и да заштедите време и пари!

Контактирајте не уште денес!

 

 

PAKSON © 2023. All Rights Reserved.
We use cookies
Нашиот веб сајт со цел да ви овозможи подобро корисничко искуство користи колачиња (cookies) со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликање на копчето 'Прифати', вие овозможувате користење на сите колачиња. Колачињата кои ги користи ПАКСОН не зачувуваат информации (лични податоци) кои овозможуваат идентификација на корисникот како физичко лице. Нивната намена е исклучиво да се идентификува користеното од страна на прелистувачот и/или терминалниот уред на Корисникот. Доколку го одбиете користењето на колачиња, ќе продолжите да го користите сајтот со минимално потребните колачиња за непречено и нормално функционирање на веб сајтот.