Новости & Информации

Дознајте повеќе за нашите нови Даикин понуди

ПАКСОН, се здоби со сертификат „КОРЕКТНА ФИРМА“

ПАКСОН, ОВЛАСТЕН DAIKIN ПАРТНЕР ЗА МАКЕДОНИЈА, доби сертификат „Коректна фирма“, уште еден доказ за својата репутација меѓу клиентите.


Во текот на месец февруари 2018 година, го добивме сертификатот „Коректна фирма“, кој се доделува на компании со одлична етаблираност во бизнисот и репутација кон клиентите и партнерите, како и со позитивни мислења на публиката за брендот во интернет просторот.


Ова е само уште една потврда за врвниот квалитет на нашето успешно работење во областа на продажбата, инсталација и монтажа на DAIKIN HVAC системите (греење, вентилација , климатизација), како и за коректниот однос со клиентите.

PAKSON © 2019. All Rights Reserved.