https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/

Новости & Информации

Дознајте повеќе за нашите нови Даикин понуди

Паксон & Daikin референца - хотел Unique Resort and Spa 2018

Референцата - хотел Unique Resort and Spa е уште еден доказ за професионализмот и стручноста на нашиот тим Паксон.

Паксон, веќе докажана и етаблирана компанија за Daikin HVAC производите, во оваа видео Ви го презентира своето дело - проектирање и изведба на Daikin системи за греење, ладење и вентилација.

Unique Resort & Spa е луксузен хотел во Охрид, лоциран во близина на Билјанини Извори. Хотелот располага со 130 луксузно уредени соби, ресторан, современ спа центар, фитнес и конференциски сали, игротека, надворешен базен, сопствен паркинг и летна тераса со уникатен поглед на Охридското Езеро.

Во луксузно опремените простории на четирите нивоа се поставени Daikin VRV скриени тавански единици. Приземјето е надополнето со VRV системи комбинирани со внатрешни касетни и скриени тавански единици. Дотурот на свеж воздух е решен со VAM единици. Покрај ова, инсталирани се и топлински пумпи Daikin Altherma (високотемпературни и нискотемпературни), за подно греење и целосно задоволување на потребите од санитарна топла вода.

За сите Ваши идни проекти Ви стоиме на располагање:
ПАКСОН - ОВЛАСТЕН DAIKIN ПАРТНЕР
Ул. Загребска бр. 28Б, лок 17, Скопје
Т. 02 3109 998 | 076 360 654
E. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
W. www.pakson.mk

PAKSON © 2020. All Rights Reserved.