https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/

Новости & Информации

Дознајте повеќе за нашите нови Даикин понуди

Прв продаден Daikin Stylish клима уред во Македонија, од Паксон!

Горди сме да Ви ја презентираме првата продажба на новиот  член на семејството на клима уреди - Daikin Stylish.

Повеќето клиенти денес бараат систем за климатизација кој ги комбинира најдобрите перформанси и дизајн. Во април 2018, наш клиент од Скопје, се одлучи за најдоброто, тој го избра Daikin Stylish клима уредот, кој совршено се вклопи во неговиот ентериер. 

Daikin Stylish единицата комбинира привлечен дизајн со извонредна функционалност:  Енергетска ефикасност до A +++  и за греење и за ладење. Благодарение на сите нови компоненти (grid сензор, R32 разладно средство, контрола на влажноста, flash streamer технологија за чист и здрав воздух, онлајн контрола) Stylish е еден од енергетски најефикасните климатизери достапни на пазарот денес.

 

Погледнете како изгледа новиот прекрасен дом со Daikin Stylish!

        

 

 

PAKSON © 2021. All Rights Reserved.