https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/

Новости & Информации

Дознајте повеќе за нашите нови Даикин понуди

Заврши наградниот натпревар организиран од Pakson и Daikin Macedonia, извлечен е среќниот добитник на наградата Daikin прочистувач на воздух, модел MC70L

Со точно одговорено прашање (дека Daikin е јапонски бренд) на флаерот, и пополнети лични податоци (име, презиме, email и телефонски број), среќата му се насмевна на Драган Раденковиќ.

Честитки до среќниот добитник- Драган, кој беше извлечен по случаен избор во просториите на нашата компанија Паксон.

 

Погледнете како се одвиваше извлекувањето на видеото на следниот линк: https://bit.ly/2EPvwxz

“Задоволство е да се подарува”, им заблагодаруваме на сите учесници во наградниот натпревар и им посакуваме повеќе среќа во некое наше следно изненадување од Daikin.

 

PAKSON © 2021. All Rights Reserved.