https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/

Новости & Информации

Дознајте повеќе за нашите нови Даикин понуди

ЈУНСКА АКЦИЈА НА DAIKIN ИНВЕРТЕР КЛИМА УРЕДИ ВО ПАКСОН

ДАИКИН инвертер клима уреди со намалени цени од 10% во Паксон.

Создадете СОВРШЕНА ТЕМПЕРАТУРА во Вашиот дом со Daikin Sensira! Најпродаван клима уред за 2018 година!

•    Дискретна,  високоѕидна единица со неспоредлив комфор

•    Високи перформанси

•    3 години ГАРАНЦИЈА

•    EUROVENT сертификат

•    Енергетска ефикасност до А++ за ладење и А+ за греење

•    BLUEVOLUTION серија, со еколошки фреон R32 (Оваа серија користи R-32 еколошки фреон, што значи - намалено штетното влијание врз околината до 68% во споредба со R-410A, и  пониска потрошувачка на енергија, благодарение на поголемата енерегетска ефикасност

•    Онлајн контролер - Wifi (опционално)

•    Економичен режим на работа

•    Комфорт режим

•    Моќен режим на работа

•    Многу тивка работа до 21dB

•    Режим на одвлажнување (во период на дождливите денови кога нивото на влага е многу високо, овој режим го прави воздухот сув, и одржува пријатна атмосфера)

•    24 – часовен тајмер

•    Филтер за прочистување на воздухот – ги отстранува честичките од прашина во воздухот и овозможува стабилно снабдување сo чист воздух.

 

ПОБРЗАЈТЕ! Акцијата трае до 30.06.2019 или до потрошување на залихите!

- Клима уред 3.5kw, sensira FTXF35A – RXF35A 42,900.00 ден.           39,900.00 ден.

- Клима уред 5.0kw, sensira FTXF50A – RXF50B64,700.00 ден.          59,000.00 ден.

 

 Повелете во Паксон – Овластен Daikin партнер за Македонија
Ул. Загребска бр.28б, лок. 17, 1000 Скопје
☎Тел: 02 3109 998 | 076 360 654
✉ Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

PAKSON © 2021. All Rights Reserved.