https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/

Новости & Информации

Дознајте повеќе за нашите нови Даикин понуди

Немате простор за 2,3,4,5 надворешни единици - ПАКСОН ИМА СОВРШЕНО РЕШЕНИЕ DAIKIN МУЛТИ СПЛИТ СИСТЕМ

ПАКСОН & DAIKIN МУЛТИ СПЛИТ СИСТЕМ СО R32 ЕКОЛОШКИ ФРЕОН

Dikin мулти сплит - Ви овозможува да вградите високо енергетски ефикасен систем за климатизација во повеќе простории, со поврзување до 5 внатрешни единици на една надворешна единица.

 Надворешните модели од мулти сплит се со висока енергетска класа и се моќни за да поврзат до 5 внатрешни индивидуално контролирани единици, кои се движат од од 1,5 kW до 7 kW.

Споредба Daikin сплит & Daikin мулти сплит систем

Различни типови на внатрешни единици и за ладење и за греење: клиентите можат да изберат високоѕидни единици, парапетни, скриени тавански модели, кои ќе одговарат на големината на секоја просторија, а притоа ќе обезбедат совршен комфор. Елегантни и ефикасни, врвните модели Daikin Emura и Daikin Stylish, се совршено надополнување на генијалниот Daikin инвертер мулти сплит систем. 

Побарајте понуда во ПАКСОН-DAIKIN HOME COMFORT EXPERT!  

 

 

PAKSON © 2021. All Rights Reserved.