https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/

Новости & Информации

Дознајте повеќе за нашите нови Даикин понуди

20% ПОПУСТ ОД ПАКСОН И DAIKIN ЗА ALTHERMA ТОПЛОТНА ПУМПА!

20% ДОПОЛНИТЕЛЕН ГРАНТ ОД GEFF!

Зошто да изберете Daikin Altherma 3 топлотна пумпа?

Daikin Altherma 3 топлотна пумпа – Се заедно во еден систем: греење, ладење, санитарна топла вода! Може да се комбинира со подно греење, радијатори, фенкојлери.

  • Испорачува температура на вода до 65 °C
  • Греење и на -25°C надворешна температура (единиците на Daikin се погодни за сите климатски услови, дури и да издржат тешки зимски услови)
  • Сезонска ефикасност до А +++
  • Ефикасност на греењето COP до 5,1 ( 7°C/35°C)
  • Интегриран резервоар од 180l или 230l (санитарна топла вода од висококвалитетен резервоар од нерѓосувачки челик)
  • Интегриран backup грејач: 3, 6, или 9 kw
  • Bluevolution технологија (многу висока енергетска ефикасност на компресорот со R32 разладно средство)
  • Различни капацитети: 4kw до 16kw
  • 3 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

 

 

Daikin Altherma 3 интегрирана единица со бојлер за санитарна топла вода

 
Компактна внатрешна интегрирана единица со елегантен дизајн и модерен изглед, којa лесно се вклопува со другите уреди во домаќинството. Потребна висина за инсталација - помалку од 2м ( поребна висина од 1,65 m за внатрешна единица со резервоар од 180l и 1,85 m за внатрешна единица со резервоар од 230l).   Решение за било кој објект: нова градба, нискоенергетски куќи, реновирање на комплетен систем за греење, реновирање без промена на радијатори/цевки.

 

Повелете во новоотворениот изложбен салон,  нашите колеги-експерти можат да Ви помогнат да го одберете вистинскиот производ.

Паксон - Daikin Home Comfort Expert партнер за Македонија. 

 

 

PAKSON © 2020. All Rights Reserved.