https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/

Новости & Информации

Дознајте повеќе за нашите нови Даикин понуди

Daikin Altherma 3 11kw 14kw 16kw toplotna pumpa

ТРИ ПРЕМИУМ DAIKIN ИНВЕРТЕРИ КОИ ДОБИЈА НАГРАДИ ЗА ДИЗАЈН

Ви ги претставуваме дизајнерските награди што Даикин ги доби од организации во Јапонија и во целиот свет.

 1. Daikin Ururu Sarara ( Reddot design award winner 2013)
2. Daikin Emura ( Good Design Award 2015)
3. Daikin Stylish ( Good Design Award 2017)

 1.Daikin Ururu Sarara

Daikin Ururu Sarara е првиот систем на топлинска пумпа во светот што комбинира 5 техники за третман на воздухот - ладење и греење, прочистување на воздухот, вентилација, навлажнување и одвлажнување во една единица. Поради својата иновативна технологија, како и поради својот дизајн Ururu Sarara ја освои престижната награда за дизајн „Reddot” 2013. 

Преку употреба на новo, еколошко и високоефикасно разладно средство (R32), Ururu Sarara стана најенергетски ефикасен уред од својата класа на пазарот, класифициран во највисоката категорија за енергетска ефикасност А +++.

 

 2. Daikin Emura

Форма. Функција. Редизајн

Daikin Emura - производот е дизајниран исклучиво за европскиот пазар и опремен со врвни карактеристики. До сега, Emura веќе има добиено четири големи меѓународни награди за дизајн: „Reddot“ 2014, германската награда за дизајн – Special Mention 2015, Focus Open 2014, Награда за добар дизајн Silver 2014 и награда за дизајн iF 2015.

„Во развојот, фокусот не беше ставен само на дизајнот на ентериер и културата на живеење, туку и на прашањето како најдобро да се прилагоди производот кон специфичните потреби на европските корисници.
Така, производот целосно ги исполнува техничките и естетичките барања и потребите на европската целна група. 

 

 3. Daikin Sylish

Прв пат промовирана во пролетта 2018, Daikin Stylish доби широко признание, водечки дизајн, наградите: Good Design Award 2017, IF design award 2018 and Reddot Product Design Award.
Благодарение на сите нови компоненти (grid сензор, R32 разладно средство, контрола на влажноста, flash streamer технологија за чист и здрав воздух, онлајн контрола), Stylish е еден од енергетски најефикасните климатизери достапни на пазарот дене
с.

 

 

 

PAKSON © 2020. All Rights Reserved.