https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/

Новости & Информации

Дознајте повеќе за нашите нови Даикин понуди

Daikin сервис

ПАКСОН Daikin сервис – како Home Comfort Expert партнери на Daikin,  секогаш се трудиме да ги обезбедиме сите услуги за инсталирање, оддржување, поправка и сервисирање на Даикин опрема за климатизација (HVAC системи, греење, ладење, климатизација и вентилација). 

DAIKIN СЕРВИС МАКЕДОНИЈА

Поддршка на лице место за нашите клиенти, помош при инсталација, отстранување на проблеми и одржување. Во Daikin Сервис Македонија, ние нудиме избор на услуги за поддршка и одржување за да се осигураме дека вашиот систем ќе постигне оптимални перформанси во текот на целиот свoј работен век.

ИЗБЕРТЕ СЕРВИС ЗА ВАШИОТ DAIKIN СИСТЕМ ОД СТРАНА НА ПАКСОН

Со Нашиот професионален тим, може да Ви обезбедиме најквалитетна услуга во однос на техничка поддршка за сите видови на проблеми, како и редовен сервис и оддржување на Вашата опрема за климатизација.

Занемарувањето на потребното одржување предизвикува постојан пад на перформансите на опремата за климатизацијата, затоа е многу важно да се одлучите за сертифициран технички тим. Кога станува збор за HVAC системите, изберете инженери и техничари (сервисери)  кои се во оваа дејност многу години и кои со почит ќе се однесуваат кон Вас и Вашиот имот. Со тимот на Паксон, може да имате извонредна експертиза со Daikin системите.  


 СЕРВИС И ОДДРЖУВАЊЕ ВО ГАРАНТЕН И ПОСТГАРАНТЕН ПЕРИОД НА ВАШИОТ DAIKIN СИСТЕМ 

 Pakson Daikin Servis Skopje

Периодот на гаранција за Daikin опрема е 36 месеци од датумот на инсталација, освен за Daikin уреди кои се користат вон стандарни услови како за серверски  простории каде гаранцијата важи 24 месеци. Гаранцијата важи само ако уредот е инсталиран, ставен во функција и сервисиран од овластен сервисер на Daikin во Македонија. Во случај на дефект кај производот кој е предмет на гаранција, се обврзуваме да го поправиме во најкраток можен рок, а најдоцна во рок од 30 работни дена. Ако производот не може да се поправи или не биде поправен во рок од 30 работни дена истиот ќе биде заменет со нов. Паксон се обврзува дека и по истекот на гарантниот рок, ќе обезбеди сервис и резервни делови и во постгарантниот период. Daikin Паксон сервисот, може да Ви обезбеди резервни делови и за опрема што е купена пред 10-15 години. 

Нашата цел е да ги осигураме нашите купувачи дека може да сметаат на Паксон кога се работи за техничка поддршка, сервис и одржување за сите Даикин системи.

 


 

 

 

 

PAKSON © 2021. All Rights Reserved.
We use cookies
Нашиот веб сајт со цел да ви овозможи подобро корисничко искуство користи колачиња (cookies) со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликање на копчето 'Прифати', вие овозможувате користење на сите колачиња. Колачињата кои ги користи ПАКСОН не зачувуваат информации (лични податоци) кои овозможуваат идентификација на корисникот како физичко лице. Нивната намена е исклучиво да се идентификува користеното од страна на прелистувачот и/или терминалниот уред на Корисникот. Доколку го одбиете користењето на колачиња, ќе продолжите да го користите сајтот со минимално потребните колачиња за непречено и нормално функционирање на веб сајтот.