https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN ALTHERMA 3 BLUEVOLUTION EHBH-D6V

DAIKIN ALTHERMA 3 BLUEVOLUTION EHBH-D6V

  • Топлотната пумпа- високоѕидна внатрешна единица, опција-само греење
  • Работи на принцип воздух-вода, се комбинира со надворешна единица Daikin ERGA-DV
  • Еколошки фреон R32
  • 65°C температура на излезна вода
  • Вклучувајќи ги сите хидраулични компненти, нема потреба од други компненти
  • PCB таблата и хидрауличните компоненти се наоѓаат на предната страна, за полесен пристап
  • Компактните димензии овозможуваат инсталација на мали места, затоа што скоро и да нема потреба од страничен простор
  • Елегантниот изглед на единицата се вклопува со секој внатрешен ентериер
  • Работи и на -25°C  

Погледнете целосна техничка спецификација 

PAKSON © 2024. All Rights Reserved.
We use cookies
Нашиот веб сајт со цел да ви овозможи подобро корисничко искуство користи колачиња (cookies) со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликање на копчето 'Прифати', вие овозможувате користење на сите колачиња. Колачињата кои ги користи ПАКСОН не зачувуваат информации (лични податоци) кои овозможуваат идентификација на корисникот како физичко лице. Нивната намена е исклучиво да се идентификува користеното од страна на прелистувачот и/или терминалниот уред на Корисникот. Доколку го одбиете користењето на колачиња, ќе продолжите да го користите сајтот со минимално потребните колачиња за непречено и нормално функционирање на веб сајтот.