https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN ALTHERMA 3 BLUEVOLUTION EPGA-DV

DAIKIN ALTHERMA 3 BLUEVOLUTION EPGA-DV

  • Новата генерација, 3-та генерација на Daikin Altherma со R32 еколошки фреон
  • Достапни капацитети: 11KW, 14KW, 16KW
  • Модели: EPGA11DV, EPGA14DV, EPGA16DV
  • Единиците на Daikin се погодни за сите климатски услови, дури со работен опсег до -28°C
  • Системот - Даикин Алтерма 3, е моќен да постигне температура на излезна вода до 60°C,  при надворешна температура од -10°C, без притоа да има потреба за вклучување на дополнителен греач
  • Надворешните хидро-сплит единици на Daikin Altherma 3, 11-14-16 kW, може да се поврзат со различни внатрешни единици, вклучувајќи високо-ѕидни единици, парапетни единици со интегриран бојлер
  • Топлотната пумпа Daikin Altherma 3 (11-14-16 kW) е една од групите на производи за греење и ладење на домот, што работат со еколошки фреон R32, и користат 30% помалку фреонско полнење за да се добијат подобри перформанси
  • Приклучок за вода е потребен само со надворешната единица
  • Лесна инсталација и пуштање во работа (исто како и кај другите системи на DAIKIN, примарно внимание во развојот на DAIKIN Аltherma 3 со R32 фреон, капацитети 11 kw, 14 kw и 16 kW е посветено за да им овозможи на монтерите да ги специфицираат, инсталираат и конфигурираат новите системи што е можно поедноставно и побрзо
  • Надворешната единица EPGA-DV може да се поврзе со внатрешни единици: EAB(H/X)-D високоѕидни единици, EAV(H/X)-D парапетни единици со вграден бојлер за топла вода

Погледнете целосна техничка спецификација Daikin Altherma 3 toplotna pumpa 11 kw 14 kw 16 kw vo Pakson Skopje

PAKSON © 2024. All Rights Reserved.
We use cookies
Нашиот веб сајт со цел да ви овозможи подобро корисничко искуство користи колачиња (cookies) со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликање на копчето 'Прифати', вие овозможувате користење на сите колачиња. Колачињата кои ги користи ПАКСОН не зачувуваат информации (лични податоци) кои овозможуваат идентификација на корисникот како физичко лице. Нивната намена е исклучиво да се идентификува користеното од страна на прелистувачот и/или терминалниот уред на Корисникот. Доколку го одбиете користењето на колачиња, ќе продолжите да го користите сајтот со минимално потребните колачиња за непречено и нормално функционирање на веб сајтот.