https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN ALTHERMA 3 BLUEVOLUTION ERGA-DV

DAIKIN ALTHERMA 3 BLUEVOLUTION ERGA-DV

  • Новата генерација, 3-та генерација на Daikin Altherma со R32 еколошки фреон
  • Достапни капацитети: 4kw, 6kw, 8kw
  • Сезонска ефикасност до А+++
  • Сезонска ефикасност на греење, со COP до  5,1 (7°C / 35°C)
  • Ефикасност на санитарна топла вода со COP до 3,3 (EN16147)
  • Единиците на Daikin се погодни за сите климатски услови, дури и кога се подложни на тешки зимски услови со работен опсег до -25°C.

Погледнете целосна техничка спецификација 

PAKSON © 2024. All Rights Reserved.
We use cookies
Нашиот веб сајт со цел да ви овозможи подобро корисничко искуство користи колачиња (cookies) со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликање на копчето 'Прифати', вие овозможувате користење на сите колачиња. Колачињата кои ги користи ПАКСОН не зачувуваат информации (лични податоци) кои овозможуваат идентификација на корисникот како физичко лице. Нивната намена е исклучиво да се идентификува користеното од страна на прелистувачот и/или терминалниот уред на Корисникот. Доколку го одбиете користењето на колачиња, ќе продолжите да го користите сајтот со минимално потребните колачиња за непречено и нормално функционирање на веб сајтот.