https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN ALTHERMA 3 EABX-D6V/D9W BLUEVOLUTION R32

DAIKIN ALTHERMA 3 EABX-D6V/D9W BLUEVOLUTION R32

 • Средно температурна топлинска пумпа
 • Достапни капацитети од оваа серија се: Daikin Altherma 11kw, 14kw, 16kw.
 • Внатрешна високоѕидна единица: EABX16D6V/D9W, се комбинира со надворешна единица: EPGA11DV, EPGA14DV, EPGA16DV
 • Oпција: греење и ладење
 • Работи на принцип воздух-вода
 • Еколошки фреон R32
 • 60°C температура на излезна вода
 • Елегантниот изглед на единицата се вклопува со секој внатрешен ентериер
 • Работи и на -28°C
 • Интегрирани резервни-back up грејачи, од 6kw или 9kw
 • Вграден комуникациски интерфејс, кога свети плаво, системот функционира совршено, доколку свети со црвена боја, тоа значи дека се појавува грешка
 • 3 години гаранција

Погледнете целосна техничка спецификација Daikin Altherma 3 toplinska pumpa greenje i ladenje

PAKSON © 2024. All Rights Reserved.
We use cookies
Нашиот веб сајт со цел да ви овозможи подобро корисничко искуство користи колачиња (cookies) со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликање на копчето 'Прифати', вие овозможувате користење на сите колачиња. Колачињата кои ги користи ПАКСОН не зачувуваат информации (лични податоци) кои овозможуваат идентификација на корисникот како физичко лице. Нивната намена е исклучиво да се идентификува користеното од страна на прелистувачот и/или терминалниот уред на Корисникот. Доколку го одбиете користењето на колачиња, ќе продолжите да го користите сајтот со минимално потребните колачиња за непречено и нормално функционирање на веб сајтот.