https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN ALTHERMA EKHBRD-ADV1

DAIKIN ALTHERMA EKHBRD-ADV1

  • Енергетски ефикасен систем за греење, на принцип воздух-вода топлинска пумпа
  • Достапни капацитети до 16kW
  • Примена: Темературата на водата може да постигне до 80°C без електричен грејач
  • Лесна замена на постоечкиот котел, без промена на постоечката инсталација
  • Може да се комбиниран со радијатори
  • Инвертeр scroll компресор

Погледнете целосна техничка спецификација 

PAKSON © 2024. All Rights Reserved.
We use cookies
Нашиот веб сајт со цел да ви овозможи подобро корисничко искуство користи колачиња (cookies) со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликање на копчето 'Прифати', вие овозможувате користење на сите колачиња. Колачињата кои ги користи ПАКСОН не зачувуваат информации (лични податоци) кои овозможуваат идентификација на корисникот како физичко лице. Нивната намена е исклучиво да се идентификува користеното од страна на прелистувачот и/или терминалниот уред на Корисникот. Доколку го одбиете користењето на колачиња, ќе продолжите да го користите сајтот со минимално потребните колачиња за непречено и нормално функционирање на веб сајтот.