https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN ЧИЛЕР EWAD-C-PL

DAIKIN ЧИЛЕР EWAD-C-PL

  • Голем опсег на работа ( амбиентална температура од -18°C до 52°C)
  • Делумна и целосна можност за враќање на топлина
  • Стандарден електронски проширувачки вентил
  • MicroTech III контролер

Слични продукти

PAKSON © 2024. All Rights Reserved.
We use cookies
Нашиот веб сајт со цел да ви овозможи подобро корисничко искуство користи колачиња (cookies) со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликање на копчето 'Прифати', вие овозможувате користење на сите колачиња. Колачињата кои ги користи ПАКСОН не зачувуваат информации (лични податоци) кои овозможуваат идентификација на корисникот како физичко лице. Нивната намена е исклучиво да се идентификува користеното од страна на прелистувачот и/или терминалниот уред на Корисникот. Доколку го одбиете користењето на колачиња, ќе продолжите да го користите сајтот со минимално потребните колачиња за непречено и нормално функционирање на веб сајтот.