https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN СПЛИТ PERFERA FTXM-R

DAIKIN СПЛИТ PERFERA FTXM-R

  • Сезонска ефикасност А+++ и за греење и за ладење

  • Капацитети: 2 kW, 2.5 kW, 3.5 kW, 4.2 kW, 5.0 kW, 6.0 kW, 7.0 kW

  • Heat boost (побрзо загревање). Поставената температура се постигнува за 14% побрзо во споредба со стандардна опција

  • Flash Streamer технологија за прочистување на воздух

  • Сребрен отстранувач на алергени и филтер за прочистување на воздуx: алергени како полен и честички од прав

  • Филтер за дезодорирање – титаниум апатит, овозможува распаѓање на миризби како чад од цигари, домашни миленици

  • Гласовна контрола преку Amazon Alexa и Google Assistant

  • Многу тивок звук до 19 dBA

  • 3-D проток на воздух, струење на воздухот хоризонтално-вертикално, за да циркулира воздухот до сите агли во просторијата

  • Сензор за детекција на движење со 2 области (2-D): протокот на воздух се насочува во зона, каде што не се наоѓаат луѓе во моментот

Погледнете целосна техничка спецификација Daikin parapeten klima ured FVXM-F

PAKSON © 2024. All Rights Reserved.
We use cookies
Нашиот веб сајт со цел да ви овозможи подобро корисничко искуство користи колачиња (cookies) со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликање на копчето 'Прифати', вие овозможувате користење на сите колачиња. Колачињата кои ги користи ПАКСОН не зачувуваат информации (лични податоци) кои овозможуваат идентификација на корисникот како физичко лице. Нивната намена е исклучиво да се идентификува користеното од страна на прелистувачот и/или терминалниот уред на Корисникот. Доколку го одбиете користењето на колачиња, ќе продолжите да го користите сајтот со минимално потребните колачиња за непречено и нормално функционирање на веб сајтот.