https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN МУЛТИ СПЛИТ 5MXS-E

DAIKIN МУЛТИ СПЛИТ 5MXS-E

  • До 5 внатрешни единици може да се поврзат на една мулти надворешна единица
  • Сите внатрешни единици може да се контролираат поединечно и не треба да се инсталираат во иста просторија или во исто време. Тие работат истовремено во рамките на истиот режим на загревање или ладење
  • Можност за поврзување на различни стилови на внатрешни единици (со високоѕидна монтажа, парапетни, плафонски, касетни единица за дување во сите насоки, скриени тавански единици) со различни капацитети
  • Надворешната единица е опремена со компресор, познат по својот низок шум и висока енергетска ефикасност
  • Енергетска класа (ладење / греење): A++; A / A+; А

Погледнете целосна техничка спецификација 

PAKSON © 2024. All Rights Reserved.
We use cookies
Нашиот веб сајт со цел да ви овозможи подобро корисничко искуство користи колачиња (cookies) со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликање на копчето 'Прифати', вие овозможувате користење на сите колачиња. Колачињата кои ги користи ПАКСОН не зачувуваат информации (лични податоци) кои овозможуваат идентификација на корисникот како физичко лице. Нивната намена е исклучиво да се идентификува користеното од страна на прелистувачот и/или терминалниот уред на Корисникот. Доколку го одбиете користењето на колачиња, ќе продолжите да го користите сајтот со минимално потребните колачиња за непречено и нормално функционирање на веб сајтот.