https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN МУЛТИ СПЛИТ BLUEVOLUTION 4MXM–N

DAIKIN МУЛТИ СПЛИТ BLUEVOLUTION 4MXM–N

  • Модели: 4MXM68N / 4MXM80N (мулти сплит со 4 внатрешни единици)
  • Сезонска ефикасност: A+++ / A++ за ладење (SEER) и А++ / A за греење (SCOP/A)
  • Номинален капацитет (ладење / греење): 6.8 kw / 8.6 kw; 8.0 kw / 9.6 kw
  • До 4 внатрешни единици-инвертер клима уреди може да се поврзат на една daikin мулти надворешна единица
  • Сите климa уреди може да се контролираат поединечно и не треба да се инсталираат во иста просторија или во исто време. Сите климатизери работат истовремено во истиот режим на работа, греење или ладење
  • Можност за поврзување на различни типови инвертери (високоѕидни, парапетни, плафонски, касетни единица за дување во сите насоки, скриени тавански единици) со различни капацитети
  • Надворешнатa единица е опремена со SWING компресор, познат по својот низок шум и висока енергетска ефикасност

Погледнете целосна техничка спецификација Daikin multi split so 3 edinici

PAKSON © 2024. All Rights Reserved.
We use cookies
Нашиот веб сајт со цел да ви овозможи подобро корисничко искуство користи колачиња (cookies) со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликање на копчето 'Прифати', вие овозможувате користење на сите колачиња. Колачињата кои ги користи ПАКСОН не зачувуваат информации (лични податоци) кои овозможуваат идентификација на корисникот како физичко лице. Нивната намена е исклучиво да се идентификува користеното од страна на прелистувачот и/или терминалниот уред на Корисникот. Доколку го одбиете користењето на колачиња, ќе продолжите да го користите сајтот со минимално потребните колачиња за непречено и нормално функционирање на веб сајтот.