https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN ПРОЧИСТУВАЧ И НАВЛАЖНУВАЧ НА ВОЗДУХ MCK75J

DAIKIN ПРОЧИСТУВАЧ И НАВЛАЖНУВАЧ НА ВОЗДУХ MCK75J

  • URURU прочистувач на воздух
  • Прочистувачот го навлажнува воздухот во Вашиот дом и Ве ослободува од ефектите на сув воздух
  • Ефикасен отстранувач на: алергени ( полен, домашна прашина, прашина, итн.), бактерии и вируси. Има висока ефикасност за неутрализација на миризби, ефикасно го елеминира мирисот на цигари
  • Применлива површинa: 46m2
  • Димензии (вxшxд): 590 x 395 x 268 mm
  • Прочистување на воздух (во turbo мод): 450m3/h
  • Тежина: 11kg

Погледнете целосна техничка спецификација 

PAKSON © 2020. All Rights Reserved.