https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ MC70L

DAIKIN ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ MC70L

  • STREAMER прочистувач на воздух
  • Се користат 6 филтри за отстранување на: прашина, полен, бактерии, вируси, чад од цигари, намалување на непијатни миризби
  • Применлива површинa: 46m2
  • Димензии (вxшxд): 576 x 403 x 241 mm
  • Прочистување на воздух (во turbo мод): 420m3/h
  • Тежина: 8,5kg

Погледнете целосна техничка спецификација  

PAKSON © 2021. All Rights Reserved.