https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN SKY AIR BLUEVOLUTION FAA-A

DAIKIN SKY AIR BLUEVOLUTION FAA-A

  • FAA-A – Sky Air високоѕидна единица, може да се комбинира со надворешните единици од Alpha серијата RZAG-NV1 / NY1 и RZAG-MV1/MY1,   Advance серијата RZASG-MV1/MY1, Active серијата ARXM-N9 / AZAS-MV1/MY1

  • Достапни капацитети: 6.8 KW, 9.5 KW

  • Стилски преден панел лесно се вклопува во секој ентериер

  • Лесна инсталација  и за постечки обекти и за нови градби

  • Распредлба на воздухот, нагоре, надолу, благодарение на 5 различни агли, кои можат да се програмираат преку  далечински управувач

  • Разладно средство – еколошки фреон: R32

 

Погледнете целосна техничка спецификација 

PAKSON © 2024. All Rights Reserved.
We use cookies
Нашиот веб сајт со цел да ви овозможи подобро корисничко искуство користи колачиња (cookies) со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликање на копчето 'Прифати', вие овозможувате користење на сите колачиња. Колачињата кои ги користи ПАКСОН не зачувуваат информации (лични податоци) кои овозможуваат идентификација на корисникот како физичко лице. Нивната намена е исклучиво да се идентификува користеното од страна на прелистувачот и/или терминалниот уред на Корисникот. Доколку го одбиете користењето на колачиња, ќе продолжите да го користите сајтот со минимално потребните колачиња за непречено и нормално функционирање на веб сајтот.