DAIKIN SKY AIR BLUEVOLUTION FBA-A

DAIKIN SKY AIR BLUEVOLUTION FBA-A

  • Daikin каналска единица со R32 фреон
  • Дискретно сокриена во таванот
  • Достапни капацитети: 6,8 KW; 9,5KW; 12,1KW; 13,4KW

Погледнете целосна техничка спецификација 

PAKSON © 2020. All Rights Reserved.