https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN SKY AIR BLUEVOLUTION FBA-A9

DAIKIN SKY AIR BLUEVOLUTION FBA-A9

 • Сокриена плафонска/таванска единица,  која може да се комбинира со надворешните единици од мини Sky Air Alpha серијата: RZAG-A / NV1 / NY1,  Alpha серијата RZAG-MV1/MY1, Advance серијата RZASG-MV1/MY1, Active серијата ARXM71N9 / AZAS-MV1/MY1 и со сплит - RXM-N9
 • Достапни капацитети: 3.5 KW, 5.0 KW, 5.7 KW, 5.7 KW, 6.8KW, 9.5KW, 12,1 KW, 13,4 KW

 • Ниско ниво на звук при работа до 25 dBA

 • Среден надворешен статички притисок до 150Pa,  го олеснува користењето флексибилни канали со различна должина

 • Дискретна сокриена во плафонот – видливи се само решетките да дување, отсис и потис на воздух

 • Можноста за промена на ESP преку жичен далечински управувач, дозволува оптимизација на волуменот на воздухот

 • Опционално – внес на свеж воздух

 • Стандардна вградена пумпа за дренажа од 625 mm ја зголемува флексибилноста и брзина на инсталација

 • Новата - RZAG-A, мини Sky Air серија, вклучува и техничко ладење

 • Мулти-зонскиот кит овозможува индивидуална контрола на секоја внатрешна единица, односно со мулти Sky Air решение, може да сетираме различна темература во различни простории.

 • Разладно средство – фреон: R32

Погледнете целосна техничка спецификација 

Слични продукти

You may also be interested in these products

PAKSON © 2024. All Rights Reserved.
We use cookies
Нашиот веб сајт со цел да ви овозможи подобро корисничко искуство користи колачиња (cookies) со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликање на копчето 'Прифати', вие овозможувате користење на сите колачиња. Колачињата кои ги користи ПАКСОН не зачувуваат информации (лични податоци) кои овозможуваат идентификација на корисникот како физичко лице. Нивната намена е исклучиво да се идентификува користеното од страна на прелистувачот и/или терминалниот уред на Корисникот. Доколку го одбиете користењето на колачиња, ќе продолжите да го користите сајтот со минимално потребните колачиња за непречено и нормално функционирање на веб сајтот.