https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN SKY AIR BLUEVOLUTION FCAG-B

DAIKIN SKY AIR BLUEVOLUTION FCAG-B

 • Daikin касетната единица врши распределба, широк проток на воздух од 360°C
 • FCAG-B  - касетна внатрешна единица, која може да се комбинира со надворешните единици од мини Sky Air Alpha серијата RZAG-A,  Alpha серијата RZAG-MV1/MY1 / NV1 / NY1,  Advance серијата RZASG-MV1/MY1, Active серијата ARXM-N9 / AZAS-MV1/MY1 и како сплит со RXM-N9
 • Достапни капацитети: 3.5 KW, 5.0 KW; 5.7 KW; 6.8 KW; 9.5 KW; 12.1 KW; 13.4 KW
 • Комбинацијата со Sky Air алфа серијата обезбедува најдобра енергетска класа и перформанси
 • Можноста за автоматско чистење на филтрите обезбедува поголема ефикасност, удобност и пониски трошоци за одржување
 • Достапни се два филтри: стандарден филтер и finer mesh филтер ( за објекти склони на прашина, како на пример молови за облека, библиотеки, продавница за книги и сл.)
 • Потребно е малку време за одржување на филтерот, прашината може лесно да ја отстраните со правосмукалка без да ја отворате единицата
 • Две опционални интелигентни сензори кои ја ја подобруваат енергетската ефикасност и удобност
 • Декоративни панели: дизајнерски, стандардни, панели за автоматско чистење, сите достапни во бела (RAL9010) и црна (RAL9005) боја
 • Нови поголеми перки кои ја подобруваат рамномерната распределба на воздухот
 • Опционално – внес на свеж воздух
 • Стандардната пумпа за дренажа од 675mm ја зголемува флексибилноста и брзината на инсталација
 • Разладно средство – фреон: R32

Погледнете целосна техничка спецификација 

PAKSON © 2023. All Rights Reserved.
We use cookies
Нашиот веб сајт со цел да ви овозможи подобро корисничко искуство користи колачиња (cookies) со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликање на копчето 'Прифати', вие овозможувате користење на сите колачиња. Колачињата кои ги користи ПАКСОН не зачувуваат информации (лични податоци) кои овозможуваат идентификација на корисникот како физичко лице. Нивната намена е исклучиво да се идентификува користеното од страна на прелистувачот и/или терминалниот уред на Корисникот. Доколку го одбиете користењето на колачиња, ќе продолжите да го користите сајтот со минимално потребните колачиња за непречено и нормално функционирање на веб сајтот.