https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN SKY AIR BLUEVOLUTION FDXM-F9

DAIKIN SKY AIR BLUEVOLUTION FDXM-F9

  • FDXM-F9 - Сокриена плафонска/таванска единица,  со висина од само 200mm, која може да се комбинира со надворешните единици од мини Sky Air Alpha серијата: RZAG-A и со сплит - RXM-N9
  • Достапни капацитети : 2.5 KW, 3.5 KW, 5.0 KW, 6.0 KW

  • Филтер со автоматско чистење обезбедува поголема ефикасност, удобност и пониски трошоци за одржување

  • Кутијата за прашина може лесно да се исчисти со правосмукалка, нема повеќе валкани плафони

  • Подобрен квалитет на воздухот во затворен простор

  • Комбинацијата со Sky Air  алфа серијата обезбедува најдобра енергетска класа и перформанси

  • Невидлива единица –видливи се само решетките за отсис и потис на воздух

  • Може лесно да се монтира во плафонска празнина од 240mm

  • Мулти-зонскиот кит овозможува индивидуална контрола на секоја внатрешна единица, односно со мулти Sky Air решение, може да сетираме различна температура во различни простории.

  • Разладно средство – фреон: R32

Погледнете целосна техничка спецификација 

Слични продукти

PAKSON © 2024. All Rights Reserved.
We use cookies
Нашиот веб сајт со цел да ви овозможи подобро корисничко искуство користи колачиња (cookies) со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликање на копчето 'Прифати', вие овозможувате користење на сите колачиња. Колачињата кои ги користи ПАКСОН не зачувуваат информации (лични податоци) кои овозможуваат идентификација на корисникот како физичко лице. Нивната намена е исклучиво да се идентификува користеното од страна на прелистувачот и/или терминалниот уред на Корисникот. Доколку го одбиете користењето на колачиња, ќе продолжите да го користите сајтот со минимално потребните колачиња за непречено и нормално функционирање на веб сајтот.