DAIKIN SKY AIR BLUEVOLUTION FFA-A

DAIKIN SKY AIR BLUEVOLUTION FFA-A

  • Целосно се интегрирани во Euro raster 600x600 таван - ја собира точно во едно поле, без преклопување и целосно се вклопува во таван
  • Достапни капацитети: 2,5 KW; 3,4 KW; 5,0 KW; 5,7 KW

Погледнете целосна техничка спецификација 

Слични продукти

PAKSON © 2020. All Rights Reserved.