https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN SKY AIR BLUEVOLUTION FFA-A9

DAIKIN SKY AIR BLUEVOLUTION FFA-A9

 • FFA-A9 - целосно рамна касетна единица, која може да се комбинира со надворешните единици од Sky Air мини Alpha серијата RZAG-A, и со сплит - модел RXM-N9

 • Достапни капацитети: 2.5 KW, 3.4 KW, 5.00 KW, 5.7KW, 6.0 KW

 • Уникатен дизајн на пазарот, се интегрира целосно рамно во плафонот, оставајќи само 8mm

 • Најтивка единица (25dBA)

 • Далечински управувач за корисниците, достапен на неколку јазици, овозможува лесно поставување на опции за сензори, и контрола на индивидуалната положба на перките

 • Декоративен панел достапен во две бои: бела и сребрено бела

 • Опционално сензор за присуство -  кој овозможува кога нема лице присутно во просторијата, може да ја прилагоди температурата или да ја исклучи единицата, за заштеда на енергијата

 • Опционално сензор за под – кој овозможува да се детектира температурната разлика и повторно го насочува протокот на воздух за да се обезбеди рамномерно дистрибуција на температура

 • Индивидуална контрола на перките, една или повеќе преку жичен далечински управувач (BRC1E/BRC1H)

 • Опционално внес на свеж воздух

 • Разладно средство – фреон: R32

Погледнете целосна техничка спецификација 

PAKSON © 2024. All Rights Reserved.
We use cookies
Нашиот веб сајт со цел да ви овозможи подобро корисничко искуство користи колачиња (cookies) со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликање на копчето 'Прифати', вие овозможувате користење на сите колачиња. Колачињата кои ги користи ПАКСОН не зачувуваат информации (лични податоци) кои овозможуваат идентификација на корисникот како физичко лице. Нивната намена е исклучиво да се идентификува користеното од страна на прелистувачот и/или терминалниот уред на Корисникот. Доколку го одбиете користењето на колачиња, ќе продолжите да го користите сајтот со минимално потребните колачиња за непречено и нормално функционирање на веб сајтот.