https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN SKY AIR BLUEVOLUTION FHA-A9

DAIKIN SKY AIR BLUEVOLUTION FHA-A9

  • FHA-A(9)- плафонска единица, може да се комбинира со надворешните единици од мини Alpha серијата RZAG-A, и Alpha серијата RZAG-NV1 / NY1 / RZAG-MV1/MY1, Advance серијата RZASG-MV1/MY1, и како сплит со RXM-N9
  • Достапни капацитети: 3.5 KW, 5.0 KW, 5.7 KW, 6.0 KW, 6.8KW, 9.5KW, 12.1 KW, 13.4KW

  • Примена за широки простории, без имитација на плафон и објекти кои немаат простор долу на под

  • Комбинацијата со Sky Air  алфа серијата обезбедува најдобра енергетска класа и перформанси 

  • Идеална примена во широки простории,комфорен проток на воздух, coanda ефект од 100°. Дури и простории со висина од 3.8m можат да се загреваат или ладат, без загуба на капацитетот

  • Лесно може да се монтира во агли или тесни места, бидејки е доволно само 30mm страничен простор

  • Дотапни 5 различни брзини на проток на воздух (вентилатор) за максимална удобност

  • Разладно средство – фреон: R32

Погледнете целосна техничка спецификација 

PAKSON © 2024. All Rights Reserved.
We use cookies
Нашиот веб сајт со цел да ви овозможи подобро корисничко искуство користи колачиња (cookies) со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликање на копчето 'Прифати', вие овозможувате користење на сите колачиња. Колачињата кои ги користи ПАКСОН не зачувуваат информации (лични податоци) кои овозможуваат идентификација на корисникот како физичко лице. Нивната намена е исклучиво да се идентификува користеното од страна на прелистувачот и/или терминалниот уред на Корисникот. Доколку го одбиете користењето на колачиња, ќе продолжите да го користите сајтот со минимално потребните колачиња за непречено и нормално функционирање на веб сајтот.