https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN SKY AIR BLUEVOLUTION FNA-A

DAIKIN SKY AIR BLUEVOLUTION FNA-A

  • FNA-A9, дизајнирана да биде сокриена во ѕидовите, може да се комбинира со надворешните единици од мини Sky Air Alpha серијата RZAG-A, и сплит RXM-N9

  • Достапни капацитети: 2.5 KW, 3,5 KW, 5,0 KW, 6.0 KW

  • Идеална за инсталација во канцеларии, хотели и станбени апликации

  • Дискретна единица, видливи се решеките за потис и отсис на воздух

  • Малата висина од 620mm, овозможува единицата да се вклопи совршено под прозор

  • Потребен е многу мал простор за инсталација, бидејќи длабочината на единицата е 200mm

  • Висок ESP, кој овозможува флексибилна инсталација

  • Разладно средство – фреон: R32

Погледнете целосна техничка спецификација 

PAKSON © 2024. All Rights Reserved.
We use cookies
Нашиот веб сајт со цел да ви овозможи подобро корисничко искуство користи колачиња (cookies) со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликање на копчето 'Прифати', вие овозможувате користење на сите колачиња. Колачињата кои ги користи ПАКСОН не зачувуваат информации (лични податоци) кои овозможуваат идентификација на корисникот како физичко лице. Нивната намена е исклучиво да се идентификува користеното од страна на прелистувачот и/или терминалниот уред на Корисникот. Доколку го одбиете користењето на колачиња, ќе продолжите да го користите сајтот со минимално потребните колачиња за непречено и нормално функционирање на веб сајтот.