DAIKIN SKY AIR BLUEVOLUTION FUA-A

DAIKIN SKY AIR BLUEVOLUTION FUA-A

  • Достапни капацитети: 6,8 KW; 9,5 KW; 12,0 KW
  • Дури и простории до 3,5m може да се загреат/оладат без губење на капацитетот

Погледнете целосна техничка спецификација 

Слични продукти

PAKSON © 2020. All Rights Reserved.