DAIKIN SKY AIR FNQ-A

DAIKIN SKY AIR FNQ-A

  • Дизајнирана да биде скриена во ѕидовите
  • Достапни капацитети: 2,4 KW; 3,4 KW; 5,0 KW; 6,0 KW

Погледнете целосна техничка спецификација 

PAKSON © 2019. All Rights Reserved.