https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN СПЛИТ FDXM-F3 (R32)

DAIKIN СПЛИТ FDXM-F3 (R32)

 • Сплит ситем -BLUEVOLUTION
 • Достапни капацитети: 2,5KW; 3,5KW; 5KW, 6KW
 • Фреон: R-32 еколошки фреон
 • Погодно за техничко ладење
 • Можност за мулти-модел апликација
 • Невидлива единица како единица е сокриена во таванот: видливи се само решетките за вшмукување и дување
 • Компактни димензии, лесно може да се монтира во тавански отвори од само 240mm
 • Средниот надворешен статички притисок до 40Pa го олеснува користењето на единицата со флексибилни канали со различни должини
 • Опцијата за автоматско чистење овозможува максимална ефикасност, удобност buy viagra pill и сигурност со редовно чистење на филтерот
 • Ниска потрошувачка на енергија благодарение на моторот на вентилаторот на еднонасочна струја

Погледнете целосна техничка спецификација Daikin kanalska klima ured FDXM-F3

PAKSON © 2020. All Rights Reserved.