DAIKIN СПЛИТ FDXM-F3

DAIKIN СПЛИТ FDXM-F3

  • Сплит ситем -BLUEVOLUTION
  • Достапни капацитети: 2,5KW; 3,5KW; 5KW, 6KW
  • Фреон: R-32 еколошки фреон
  • Погодно за техничко ладење
  • Можност за мулти-модел апликација
  • Невидлива единица како единица е сокриена во таванот: видливи се само решетките за вшмукување и дување
  • Компактни димензии, лесно може да се монтира во тавански отвори од само 240mm
  • Средниот надворешен статички притисок до 40Pa го олеснува користењето на единицата со флексибилни канали со различни должини
  • Опцијата за автоматско чистење овозможува максимална ефикасност, удобност buy viagra pill и сигурност со редовно чистење на филтерот
  • Ниска потрошувачка на енергија благодарение на моторот на вентилаторот на еднонасочна струја

Погледнете целосна техничка спецификација 

PAKSON © 2019. All Rights Reserved.