https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN СПЛИТ FTXB-C (R410)

DAIKIN СПЛИТ FTXB-C (R410)

 • Инвертер клима уред, високоѕидна единица

 • Енергетска класа (ладење/греење): A+/A+

 • Достапни капацитети: 2KW; 2,5KW; 3,5KW; 5KW; 6KW

 • Фреон: R410A еколошки фреон

 • Економичен режим

 • Режим на удобност

 • Моќен режим на работа

 • Тајмер: 24-часовен тајмер

 • Беззвучна работа на внатрешната единица

Оваа единица може да се користи во комбинација со следниве единици.


Предности

Energy saving during standby mode

Energy saving during standby mode

Current consumption is reduced by about 80% when operating on standby.


Econo mode

Econo mode

Decreases power consumption so that other appliances that need large power consumption can be used. This function is also energy saving.


Night set mode

Night set mode

Saves energy, by preventing overcooling or overheating during night time.


Fan only

Fan only

The unit can be used as fan, blowing air without heating or cooling.


Comfort mode

Comfort mode

Guarantees draught free operation by preventing that warm or cold air is directly blown on to the body.


Powerful mode

Powerful mode

Can be selected for rapid heating or cooling; after the powerful mode is turned off, the unit returns to the preset mode.

Auto cooling-heating changeover

Auto cooling-heating changeover

Automatically selects heating or cooling mode to achieve the set temperature.


Indoor unit silent operation

Indoor unit silent operation

"Silent" button on the remote control lowers the operation sound of the indoor unit by 3dB(A)


Comfortable sleeping mode

Comfortable sleeping mode

Increased comfort function that follows a specific temperature fluctuation rhythm.

 
 
Vertical auto swing

Vertical auto swing

Possibility to select automatic vertical moving of the air discharge flaps for efficient air and temperature distribution throughout the room.


Auto fan speed

Auto fan speed

Automatically selects the necessary fan speed to reach or maintain the set temperature.


Fan speed steps

Fan speed steps

Allows to select up to the given number of fan speed.


Dry programme

Dry programme

Allows humidity levels to be reduced without variations in room temperature.


Air filter

Air filter

Removes airborne dust particles to ensure a steady supply of clean air.


24 hour timer

24 hour timer

Can be set to start operation anytime during a 24 hour period


Infrared remote control

Infrared remote control

Starts, stops and regulates the air conditioner from a distance.


Auto-restart

Auto-restart

The unit restarts automatically at the original settings after power failure.


Self diagnosis

Self diagnosis

Simplifies maintenance by indicating system faults or operating anomalies.

`

 • Инвертер клима уред, високоѕидна единица
 • Енергетска класа (ладење/греење): A+/A+
 • Достапни капацитети: 2KW; 2,5KW; 3,5KW; 5KW; 6KW
 • Фреон: R410A еколошки фреон
 • Економичен режим
 • Режим на удобност
 • Моќен режим на работа
 • Тајмер: 24-часовен тајмер
 • Беззвучна работа на внатрешната единица

Погледнете целосна техничка спецификација  Daikin inverter klima ured FTXBC

PAKSON © 2023. All Rights Reserved.
We use cookies
Нашиот веб сајт со цел да ви овозможи подобро корисничко искуство користи колачиња (cookies) со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликање на копчето 'Прифати', вие овозможувате користење на сите колачиња. Колачињата кои ги користи ПАКСОН не зачувуваат информации (лични податоци) кои овозможуваат идентификација на корисникот како физичко лице. Нивната намена е исклучиво да се идентификува користеното од страна на прелистувачот и/или терминалниот уред на Корисникот. Доколку го одбиете користењето на колачиња, ќе продолжите да го користите сајтот со минимално потребните колачиња за непречено и нормално функционирање на веб сајтот.