https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN СПЛИТ ОПТИМИЗИРАНИ ЗА ГРЕЕЊЕ FTXTM-M

DAIKIN СПЛИТ ОПТИМИЗИРАНИ ЗА ГРЕЕЊЕ FTXTM-M

 • Посвеж, почист воздух благодарение на технологијата Flash Streamer на Daikin: можете да дишите длабоко без грижа за нечист воздух
 • Енергетска класа (ладење/греење): A+++; A++ 
 • Достапни капацитети: 3,0KW; 4,0KW
 • Фреон: R32 еколошки фреон
 • Мултизонско интелигентно око
 • Економичен режим
 • Режим на удобност
 • 3-D проток на воздух
 • Моќен режим на работа
 • Беззвучна работа на внатрешната единица
 • Беззвучна работа на надворешната единица
 • Тајмер: 24-часовен тајмер
 • Можност за wifi контролер
 • Oперативен опсег на работа: - 25 °C.
 • Фотокаталитичен титаниум апатитски филтер за прочистување на воздух
 • Може да се користи за мулти-модел апликација

Погледнете целосна техничка спецификација Daikin klima uredi optimizirani za greenje

PAKSON © 2020. All Rights Reserved.