DAIKIN СПЛИТ SENSIRA FTXF-A

DAIKIN СПЛИТ SENSIRA FTXF-A

  • Инвертер клима уред, високоѕидна единица
  • Енергетска класа (ладење/греење): A++/A+
  • Достапни капацитети: 2KW; 2,5KW; 3,5KW; 5KW; 6KW; 7KW
  • Фреон: R32 еколошки фреон, BLUEVOLUTION
  • Економичен режим
  • Комфорт проток на воздух
  • Моќен режим на работа
  • Тајмер: 24-часовен тајмер
  • Беззвучна работа на внатрешната единица
  • Онлајн контролер (опционално)- управување на внатрешната единица преку мобилна аплиакција од било каде, преку локална мрежа или интернет

Погледнете целосна техничка спецификација 

PAKSON © 2019. All Rights Reserved.