https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN СПЛИТ URURU SARARA FTXZ-N (R32)

DAIKIN СПЛИТ URURU SARARA FTXZ-N (R32)

 • Уникатна комбинација од развлажување, отстранување на влажноста, вентилација, прочистување на воздухот и греење и ладење во 1 систем

 • Енергетска класа (ладење/греење): A+++/A+++

 • Достапни капацитети: 2,5KW; 3,5KW; 5KW

 • Фреон: R32 еколошки фреон

 • Економичен режим

 • Филтер за автоматско чистење

 • Режим на удобност 

 • 3-проток на воздух

 • Моќен режим на работа

 • Беззвучна работа на внатрешната единица

 • Беззвучна работа на надворешната единица

 • Тајмер: 24-часовен тајмер

 • Можност за wifi контролер

 • Филтер за воздух

 

Погледнете целосна техничка спецификација Daikin klima ured Comfora ladenje i greenje

PAKSON © 2023. All Rights Reserved.
We use cookies
Нашиот веб сајт со цел да ви овозможи подобро корисничко искуство користи колачиња (cookies) со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликање на копчето 'Прифати', вие овозможувате користење на сите колачиња. Колачињата кои ги користи ПАКСОН не зачувуваат информации (лични податоци) кои овозможуваат идентификација на корисникот како физичко лице. Нивната намена е исклучиво да се идентификува користеното од страна на прелистувачот и/или терминалниот уред на Корисникот. Доколку го одбиете користењето на колачиња, ќе продолжите да го користите сајтот со минимално потребните колачиња за непречено и нормално функционирање на веб сајтот.