https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN ВЕНТИЛАЦИЈА VKM-GB

DAIKIN ВЕНТИЛАЦИЈА VKM-GB

  • Создавање на пријатна внатрешна клима со претходно дополнување-внесување на свеж воздух
  • Идеално решение за продавници, ресторани или канцеларии 
  • Слободно ладење е возможно кога надворешната темература е пониска од внатрешната (пр. Во текот на ноќта)
  • Намалена потрошувачка на енергија благодарение на DC вентилаторот
  • Спречете енергетски загуби од прекумерна вентилација, истовремено подобрување на квалитетот на воздухот во затворен простор со дополнителен СО2 сензор
  • Специјално развиен елемент за размена на топлина

 Погледнете целосна техничка спецификација 

Слични продукти

PAKSON © 2022. All Rights Reserved.
We use cookies
Нашиот веб сајт со цел да ви овозможи подобро корисничко искуство користи колачиња (cookies) со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликање на копчето 'Прифати', вие овозможувате користење на сите колачиња. Колачињата кои ги користи ПАКСОН не зачувуваат информации (лични податоци) кои овозможуваат идентификација на корисникот како физичко лице. Нивната намена е исклучиво да се идентификува користеното од страна на прелистувачот и/или терминалниот уред на Корисникот. Доколку го одбиете користењето на колачиња, ќе продолжите да го користите сајтот со минимално потребните колачиња за непречено и нормално функционирање на веб сајтот.