https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN ВЕНТИЛАЦИЈА VKM-GBM

DAIKIN ВЕНТИЛАЦИЈА VKM-GBM

  • Пред загревање, ладење и навлажнување за оптимален комфор
  • Создава пријатна внатрешна клима со претходно дополнување-внесување на свеж воздух
  • Овлажнувањето на влезниот воздух резултира со комфорно ниво на влажност во внатрешноста, дури и при загревање
  • Идеално решение за продавници, ресторани или канцеларии
  • Слободно ладење е можно кога надворешната температура е пониска од внатрешната температура (на пр. Во текот на ноќта)
  • Ниска потрошувачка на енергија благодарение на DC вентилаторот
  • Спречете енергетски загуби од прекумерна вентилација, истовремено подобрување на квалитетот на воздухот во затворен простор со дополнителен СО2 сензор
  • Специјално развиен елемент за размена на топлина

 Погледнете целосна техничка спецификација 

Слични продукти

PAKSON © 2022. All Rights Reserved.
We use cookies
Нашиот веб сајт со цел да ви овозможи подобро корисничко искуство користи колачиња (cookies) со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликање на копчето 'Прифати', вие овозможувате користење на сите колачиња. Колачињата кои ги користи ПАКСОН не зачувуваат информации (лични податоци) кои овозможуваат идентификација на корисникот како физичко лице. Нивната намена е исклучиво да се идентификува користеното од страна на прелистувачот и/или терминалниот уред на Корисникот. Доколку го одбиете користењето на колачиња, ќе продолжите да го користите сајтот со минимално потребните колачиња за непречено и нормално функционирање на веб сајтот.