https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
Daikin VRV FXAQ-P

Daikin VRV FXAQ-P

  • За соби без спуштени тавани и без слободен простор на подот
  • Рамен преден панел лесно се вклопува во било кој внатрешен декор и може полесно да се чисти
  • Може да се инсталира лесно во и нови проекти и во проекти за обновување
  • Единица од 15 класа, специјално направена за мали и добро изолирани соби, како на пример, хотелски соби, мали канцеларии итн.
  • Намалена потрошувачка на енергија благодарение на специјално развиениот мотор на вентилаторот на еднонасочна струја
  • Воздухот удобно се распоредува надолу и нагоре благодарение на 5 различни агли на дување коишто можатда се програмираат преку далечинскиот управувач
  • Одржувањето може да се изведе на предниот дел од единицата

Погледнете целосна техничка спецификација 

PAKSON © 2022. All Rights Reserved.
We use cookies
Нашиот веб сајт со цел да ви овозможи подобро корисничко искуство користи колачиња (cookies) со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликање на копчето 'Прифати', вие овозможувате користење на сите колачиња. Колачињата кои ги користи ПАКСОН не зачувуваат информации (лични податоци) кои овозможуваат идентификација на корисникот како физичко лице. Нивната намена е исклучиво да се идентификува користеното од страна на прелистувачот и/или терминалниот уред на Корисникот. Доколку го одбиете користењето на колачиња, ќе продолжите да го користите сајтот со минимално потребните колачиња за непречено и нормално функционирање на веб сајтот.