https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
Daikin VRV FXFQ-A

Daikin VRV FXFQ-A

  • Распределување на воздух во сите насоки 360°C
  • Дневното автоматско чистење на филтерот резултира со повисока ефикасност и удобност и помали трошоци за одржување
  • Два дополнителни интелигентни сензори ја подобруваат енергетската ефикасност и удобност
  • Декоративен панел со модерен стил е достапен во 3 различни верзии: бела (RAL9010) со сиви лајсни, целосно бела (RAL9010) и табла со автоматско чистење
  • Намалена потрошувачка на енергија благодарение на посебно развиениот разменувач на топлина со мала цевка, мотор на вентилатор и пумпа за одвод
  • Довод на свеж воздух вграден во истиот систем со што се намалуваат трошоците за инсталација, затоа што не е потребна дополнителна вентилација
  • Достапни капацитети: 2,2KW; 2,8KW; 3,6KW; 4,5KW; 5,6KW; 7,1KW, 9,0KW; 11,2KW; 14,0KW

Погледнете целосна техничка спецификација 

PAKSON © 2022. All Rights Reserved.
We use cookies
Нашиот веб сајт со цел да ви овозможи подобро корисничко искуство користи колачиња (cookies) со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликање на копчето 'Прифати', вие овозможувате користење на сите колачиња. Колачињата кои ги користи ПАКСОН не зачувуваат информации (лични податоци) кои овозможуваат идентификација на корисникот како физичко лице. Нивната намена е исклучиво да се идентификува користеното од страна на прелистувачот и/или терминалниот уред на Корисникот. Доколку го одбиете користењето на колачиња, ќе продолжите да го користите сајтот со минимално потребните колачиња за непречено и нормално функционирање на веб сајтот.