https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
Daikin VRV FXHQ-A

Daikin VRV FXHQ-A

  • За широки соби без спуштени тавани и без слободен простор на подот
  • Идеално за удобен проток на воздухот во широки соби благодарение на ефектот Coanda: агол на дување до 100°
  • Дури и соби со тавани до 3,8m можат да се згреат или да се изладат многу лесно без губење на капацитетот
  • Може да се инсталира лесно во и нови проекти и во проекти за обновување
  • Може да се монтира лесно во агли и тесни места, затоа што му се потребни само 30mm латерален простор за работа

Погледнете целосна техничка спецификација 

PAKSON © 2022. All Rights Reserved.
We use cookies
Нашиот веб сајт со цел да ви овозможи подобро корисничко искуство користи колачиња (cookies) со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликање на копчето 'Прифати', вие овозможувате користење на сите колачиња. Колачињата кои ги користи ПАКСОН не зачувуваат информации (лични податоци) кои овозможуваат идентификација на корисникот како физичко лице. Нивната намена е исклучиво да се идентификува користеното од страна на прелистувачот и/или терминалниот уред на Корисникот. Доколку го одбиете користењето на колачиња, ќе продолжите да го користите сајтот со минимално потребните колачиња за непречено и нормално функционирање на веб сајтот.