https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
Daikin VRV FXKQ-MA

Daikin VRV FXKQ-MA

  • Дување во една насока, за монтажа во ќош
  • Компактни димензии, може лесно да се монтира во тесни тавански празнини (потребни се само 220mm тавански простор, 195 со разделна табла, достапно како дополнителен елемент)
  • Оптималните услови за проток на воздух се создаваат со дување на воздухот надоле или нанапред (преку дополнителни решетки) или комбинација од двете
  • Достапни капацитети: 2,8 KW; 3,6 KW; 4,5 KW;  7,1 KW

Погледнете целосна техничка спецификација 

You may also be interested in these products

PAKSON © 2022. All Rights Reserved.
We use cookies
Нашиот веб сајт со цел да ви овозможи подобро корисничко искуство користи колачиња (cookies) со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликање на копчето 'Прифати', вие овозможувате користење на сите колачиња. Колачињата кои ги користи ПАКСОН не зачувуваат информации (лични податоци) кои овозможуваат идентификација на корисникот како физичко лице. Нивната намена е исклучиво да се идентификува користеното од страна на прелистувачот и/или терминалниот уред на Корисникот. Доколку го одбиете користењето на колачиња, ќе продолжите да го користите сајтот со минимално потребните колачиња за непречено и нормално функционирање на веб сајтот.