https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN VRV FXZQ-A

DAIKIN VRV FXZQ-A

  • Целосно се интегрирани во Euro raster 600x600 таван- ја собира точно во едно поле, без преклопување и целосно се вклопува во таван
  • Најтивката касетна единица на пазарот (25dBA)
  • Сензор за присуство (дополнително)
  • Декоративен панел во 2 бои (бела и бело-сребрена)
  • Сензор за под (дополнително)
  • Намалена потрошувачка на енергија благодарение на посебно развиениот разменувач на топлина со мала цевка, мотор на вентилатор и пумпа за одвод
  • Довод на свеж воздух вграден во истиот систем со што се намалуваат трошоците за инсталација, затоа што не е потребна дополнителна вентилација
  • Достапни капацитети: 1,7KW; 2,2KW; 2,8KW; 3,6KW; 4,5KW; 5,6KW

Погледнете целосна техничка спецификација 

Слични продукти

We use cookies
Нашиот веб сајт со цел да ви овозможи подобро корисничко искуство користи колачиња (cookies) со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликање на копчето 'Прифати', вие овозможувате користење на сите колачиња. Колачињата кои ги користи ПАКСОН не зачувуваат информации (лични податоци) кои овозможуваат идентификација на корисникот како физичко лице. Нивната намена е исклучиво да се идентификува користеното од страна на прелистувачот и/или терминалниот уред на Корисникот. Доколку го одбиете користењето на колачиња, ќе продолжите да го користите сајтот со минимално потребните колачиња за непречено и нормално функционирање на веб сајтот.