https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
Daikin VRV RXYSQ-P8V1/RXYSQ-P8Y1

Daikin VRV RXYSQ-P8V1/RXYSQ-P8Y1

  • Решение за заштеда на простор без намалување на ефикасноста
  • За станбена и мала комерцијална примена
  • Широк асортиман на внатрешни единици: или поврзани со VRV или стилски внатрешни единици како Daikin Emura, Nexura …
  • Енергетски ефикасен систем за греење, заснован на технологија со динамична топлотна пумпа, со што се намалуваат сметките за енергија и емитувањето на CO2
  • Поврзете до 9 внатрешни единици, коишто можат да се контролираат поединечно
  • Можност за комбинирање различни типови на внатрешни единици: со високоѕидна монтажа, парапетни, скриени тавански единици, плафонски, касетна единица за дување во сите насоки
  • 3 чекора за тивок ноќен режим: чекор 1: 47dBA, чекор 2: 44dBA, чекор 3: 41dBA
  • Ги содржи сите стандардни функции на VRV

Погледнете целосна техничка спецификација 

PAKSON © 2022. All Rights Reserved.
We use cookies
Нашиот веб сајт со цел да ви овозможи подобро корисничко искуство користи колачиња (cookies) со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликање на копчето 'Прифати', вие овозможувате користење на сите колачиња. Колачињата кои ги користи ПАКСОН не зачувуваат информации (лични податоци) кои овозможуваат идентификација на корисникот како физичко лице. Нивната намена е исклучиво да се идентификува користеното од страна на прелистувачот и/или терминалниот уред на Корисникот. Доколку го одбиете користењето на колачиња, ќе продолжите да го користите сајтот со минимално потребните колачиња за непречено и нормално функционирање на веб сајтот.