https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
Daikin VRV RYYQ-T/RXYQ-T(9)

Daikin VRV RYYQ-T/RXYQ-T(9)

  • Ги покрива сите потреби за термална енергија на објектот преку една точка на контакт: прецизна контрола на температура, вентилација, топла вода, клима комори и воздушни завеси Biddle
  • Широк асортиман на внатрешни единици: можност за комбинација на VRV со стилски внатрешни единици (Daikin Emura, Nexura ...)
  • Опфаќа VRV IV стандард и технологии: Променлива температура на разладно средство, постојано греење, конфигуратор за VRV, екран со 7 сегменти и компресори целосно со инвертори, топлински изменувач со 4 страни, PCB со ладење со разладно средство, нов мотор со вентилатор со еднонасочна струја
  • Достапно за греење само при неповратно поставување на терен
  • Ги содржи сите стандардни функции на VRV

Погледнете целосна техничка спецификација 

PAKSON © 2022. All Rights Reserved.
We use cookies
Нашиот веб сајт со цел да ви овозможи подобро корисничко искуство користи колачиња (cookies) со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликање на копчето 'Прифати', вие овозможувате користење на сите колачиња. Колачињата кои ги користи ПАКСОН не зачувуваат информации (лични податоци) кои овозможуваат идентификација на корисникот како физичко лице. Нивната намена е исклучиво да се идентификува користеното од страна на прелистувачот и/или терминалниот уред на Корисникот. Доколку го одбиете користењето на колачиња, ќе продолжите да го користите сајтот со минимално потребните колачиња за непречено и нормално функционирање на веб сајтот.