SKY AIR BLUEVOLUTION ACTIVE SERIES AZAS-MV1-MY1

SKY AIR BLUEVOLUTION ACTIVE SERIES AZAS-MV1-MY1

  • За стандардни потреби од ладење и греење
  • Енергетска ефикасност до А++ и за ладење и за греење
  • Погледнете целосна техничка спецификација 
PAKSON © 2020. All Rights Reserved.