https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
SKY AIR BLUEVOLUTION ADVANCE SERIES RZASG-MV1-MY1

SKY AIR BLUEVOLUTION ADVANCE SERIES RZASG-MV1-MY1

  • Технологија и удобност комбинирани за комерцијални апликации

  • Достапни капацитети: 6.80 KW, 9.50 KW,  12.1 KW,  13.4 KW
  • Висока ефикасност: Енергетски класи до А ++ (ладење) / А + (греење)

  • Компресорот нуди значителни подобрувања во ефикасноста

  •  Многу компактна и лесен за инсталирање

  • Заменете ги постојните системи со нова R32 технологија, без потреба да ги замените цевките

  • Загарантирана работата во режимот на греење и ладење до -15 ° C

  • Максимална должина на цевки до 50m

  • Се користи за пар, двојни, тројни апликации

Погледнете целосна техничка спецификација 

PAKSON © 2022. All Rights Reserved.
We use cookies
Нашиот веб сајт со цел да ви овозможи подобро корисничко искуство користи колачиња (cookies) со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликање на копчето 'Прифати', вие овозможувате користење на сите колачиња. Колачињата кои ги користи ПАКСОН не зачувуваат информации (лични податоци) кои овозможуваат идентификација на корисникот како физичко лице. Нивната намена е исклучиво да се идентификува користеното од страна на прелистувачот и/или терминалниот уред на Корисникот. Доколку го одбиете користењето на колачиња, ќе продолжите да го користите сајтот со минимално потребните колачиња за непречено и нормално функционирање на веб сајтот.